HTML

Fun-Pict (Write a comment)

Üdvözlök mindenkit a Funny Pictures weboldalán! Ezen az oldalon különböző sztárokról és egyéb személyekről készült Kifigurázásokkal próbáljuk elszórakoztatni olvasóinkat! Ha bármi kérdésetek lenne az oldallal kapcsolatban, akkor írjatok az e-mail címünkre: funpic@gmail.com

Friss topikok

  • $lipk//ot: Xd ezen mekkorát röhögtem (2010.05.23. 21:11) Jonas Brothers

Bugok

2010.05.23. 21:05 :: Fun-Pict

Prince of Persia 4 Bug

 

Ismét egy bug, de ezúttal a Prince of Persia 4-ből. Ehez nem nagyon tudok magyarázatot fűzni, de szerintem a kép magáért beszél!Viszont ha valaki nemlátná, akkor itt Elika a szó szoros értelmében belesett a hercegbe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt a kép közelről is:

(A grafika miatt elnézést kérek, de a blog.hu-ra csak JPG-s képeket lehet feltölteni!)

 

 Postal 2 Bug

 

Valószínűleg sokakban felmerült már az a kérdés, hogy mi történik, ha egy fehér nő szeretkezik egy fekete férfival. Ezen kérdésre a választ most megadja nekünk a Postal 2 Share Of The Pain nevű játék:

 


 

 

 

 

 

 

 


Ismét Postal 2 Bug

 

Előzőleg egy érdekes származású emberrel találkozhattunk a Postal 2-ben. Ezúttal is találtam valami érdekeset. Ezeken a képeken, egy meleg férfi, aki ráadásul még hermafrodita is látható:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skype Bug

 

 

Miközben Skypoltunk **** észre vett egy érdekes bugot, miszerint a skypja valamilyen oknál fogva visszafele kezdett el számolni, ráadásul minuszba ment. Ha nem hiszitek el, akkor nézzétek meg ezt a képeket:

<------Itt van a számláló közelítve is

1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<------------- Itt van a számláló közelítve is

                          2:

                                                                   

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fun-pict.blog.hu/api/trackback/id/tr642026054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása